Trampolines

Ben je op zoek naar een leuke manier om fit en gezond te blijven? Of wil je jouw kinderen meer laten buitenspelen? Dan is een trampoline van Berg precies waar jij naar op zoek bent! Deze uiterst veilige trampolines van superieure kwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zowel bovengronds, in de grond als met een vangnet geplaatst worden.

Maar wat onderscheidt een trampoline van Berg van andere trampolines? Het verschil zit voornamelijk in het springcomfort en de kwaliteit. De superieure kwaliteit is te danken aan de onderdelen van de trampoline zoals de springdoek, het (eventuele) veiligheidsnet, de beschermrand, de veren en het frame.

Bij Berg kan je kiezen uit een assortiment van trampolines die variëren in hoogte, diameter, kleur, kwaliteit en prijs.  Er bestaan ook drie verschillende trampolinevormen: rechthoekig (Berg Ultim), ovaal (Berg Grand) en rond (Berg Trampoline). Hoewel de Berg trampolines op het eerste gezicht goed op elkaar gelijken, bestaat er wel degelijk een verschil. Zo maken ze een onderscheid tussen drie verschillende kwaliteitslijnen: de Favorit, de Champion en de Elite lijn met elk hun eigen voordelen en sterktes.

Elke Berg trampoline garandeert bovendien een lange levensduur dankzij een goede UV-bescherming en een resistente onder- en bovenlaag van PVC. De ultieme springkwaliteit wordt dan weer verzekerd door de TwinSpring of GoldSpring veren. Om de veiligheid van jou en jouw kinderen te garanderen, beschikt elke Berg trampoline ook over een dikke beschermrand van 10/20 mm hoog en 380 mm breed. De duurzaamheid van de roestbestendige trampoline wordt dan weer verzekerd door het extra stevige gegalvaniseerd frame.

Dankzij de degelijke kwaliteit en het veilige design van de Berg trampolines kan je jouw kinderen met een gerust hart laten buitenspelen. Kids entertainen was nog nooit zo eenvoudig!