Gocarts

De skelters van Berg zijn de Lamborghini’s onder de gocarts. Al meer dan twintig jaar staat Berg garant voor mooie, stoere en oerdegelijke gocarts waarbij veiligheid steeds voorop staat. De Berg skelters bieden het perfecte antwoord op de need for speed van jouw kinderen. Dankzij deze veilige gocarts kunnen de kids onbezorgd buitenspelen, jarenlang speelplezier gegarandeerd! En dat mag je letterlijk nemen, want het merendeel van de skelters zijn aanpasbaar op lichaamslengte en groeien dus gewoon mee met je kind.

Bij Berg vindt bovendien iedereen de gocart van zijn of haar dromen. Er bestaat al een Berg Gocart voor peuters vanaf 10 maanden, coole gocarts voor kinderen tot ultradesign skelters met de laatste technologische snufjes voor volwassenen. Voor de kinderen bestaan er ook gocarts met of zonder duwstang en coole duo choppers, ideaal om broer en zus samen op ontdekkingstocht te laten gaan. Bij elke skelter kan je trouwens rekenen op een ergonomisch design, een ultieme stabiliteit door de vier wielen en schommelas, een soepele rijervaring dankzij de luchtbanden en… onbezorgd en veilig raceplezier!

Berg stoomt z’n gocarts ook klaar voor de toekomst dankzij de combinatie van een modern design met centrale schijfrem en vijf versnellingen enerzijds, en innovatieve intelligent features zoals een slimme boardcomputer, geïntegreerde verlichting, een torque sensor en een E-motor anderzijds. Dankzij deze E-motor kan je trouwens razendsnel accelereren: hoe harder je trapt, hoe groter de boost van deze elektromotor.

Je ziet het, of je nu lekker hard wil racen of juist rustig wil cruisen door de wijk, Berg heeft een skelter voor iedereen, telkens met een design om u tegen te zeggen.